Tunnelmaa ja toimivuutta
tilaan kuin tilaan

+358 50 557 9378

Saunaremontti Jyväskylästä

Toteutamme niin sähkösaunojen kuin puulämmitteisten saunojen remontit. Sijaitsipa saunasi omakotitalossa, vapaa-ajan asunnossa, taloyhtiöissä tai muussa kiinteistössä, me remontoimme ne. 

Remonttipalvelu Jyväskiinteistö Oy toteuttaa vesieristystyöt luotettavasti ja aina määräysten mukaan.

Kiuas se sihinät sanelee

Sähkökiuas vai puukiuas?

Tärkeintä kiukaan valinnassa ovat löylyttelijän mieltymykset, turvallisuus ja oikean kokoinen kiuas suhteessa kuutiomäärään.

Saunan ilmanvaihto

Saunan ilmanvaihtoon kannattaa kiinnittää huomiota. Kun ilmanvaihto pelaa, ei asiaan tule juurikaan kiinnitettyä huomiota. Toimimaton saunan ilmavaihto tuntuu sen sijaan löylyttelijästä, hapenpuutteen ja korkean hiilidioksidipitoisuuden takia, väsyttävänä ja raskaana. Puukiuas palaa paremmin ja sähkökiukaan ilmankierto tehostuu hyvän ilmanvaihdon ansioista. Remonttipalvelu Jyväskiinteistö Oy toteuttaa miellyttävän saunomisympäristön kokemuksella.

Lauteet ja valaistus

Perinteinen vai moderni sauna?

Vaikka saunaan liittyy monia mielipiteitä siitä, millainen on oikea sauna, suotaneen tällekin tilalle mahdollisuus uudistua löylyttelijöidensä näköiseksi ja ajan henkeen sopivaksi. Suosittua saunamaailmassa on tällä hetkellä mm. tummanpuhuva tyyli, joka mahdollistaa jämäkän, mutta rauhaisan hämyisän tunnelman luomisen. Tummuusasteilla, materiaaleilla ja tietenkin valaistuksella luodaan täydellinen sauna sen tilaajalleen.

Kohti parempaa saunahetkeä –
kysy lisää!

Olipa kyseessä saunan huono ilmanvaihto, kehno valaistus, kuluneet ja rikkinäiset lauteet tai seinä- ja lattiamateriaalien uusiminen, Remonttipalvelu Jyväskiinteistö Oy toteuttaa saunaremonttisi ammattitaidolla.

saunaremontit jyväskiinteistöltä

Saneeraamme Jyväskylässä ja lähikunnissa, otathan yhteyttä!