Tunnelmaa ja toimivuutta
tilaan kuin tilaan

+358 50 557 9378

Lattiaremontti Jyväskylä

Miten uudistaa tilaa näyttävästi?

Pintaremontilla, ja etenkin lattiaremontilla saat paljon näyttävää aikaan. Lattiaremontti on yksi nopeimmista keinoista saada ajanmukaista tunnelmaa tilaan. Remonttipalvelu Jyväskiinteistö Oy toteuttaa kaikenlaisten lattioiden remontoinnit alueella Jyväskylä, Laukaa, Hankasalmi, Petäjävesi, Toivakka ja Muurame. Kysy lisää!

Parketti on lattioiden eliittiä

Puinen parkettilattia hivelee ulkonäöllään ja luonnollisen lämpimällä olemuksellaan. Kova parkettilattia kestää kulutusta, mutta antaa silti lempeän vaikutelman. Parketti sopii niin moderniin kivitaloon kuin perinteisempäänkin pesään.

Tyylikkäät laminaatit

Laminaattilattia vaikuttaa parkettilattialta, mutta on sitä hieman edullisempi vaihtoehto. Laminaatin väri ja pinta ovat kestäviä, joten se soveltuu mainiosti monenlaiseen tilaan.

Laitetaanko laattaa?

Hurmaavat laatat antavat arvokkaan vaikutelman. Laatta sopii lähes kaikkiin kodin tiloihin, niin eteiseen, käytäville, kylpyhuoneeseen kuin keittiöönkin. Helppohoitoisen laatta vastaanottaa kulkijansa lempeästi alle asennetun lattialämmityksen avulla.

Muovimatoissa löytyy valinnanvaraa

Muovimatto on monessa mielessä kiitollinen lattiamateriaali; se on helppo asentaa, suhteellisen edullinen sekä helppo puhdistaa.

Vinyylilankku – onko jo tuttua matskua?

Oletko kuullut tästä uudesta lattiamateriaalista? Näitä kestäviä ja hiljaisia vinyylilankkuja olemme asentaneet jo hyvän tovin mitä erilaisimpiin kohteisiin. Vinyylilankku vertautuu laminaattiin, mutta on vedenkestävä, nopeampi asentaa sekä jalalle lämpimämpi. Tämä lattiamateriaali soveltuu kestävänä ja helppohoitoisena lattiamateriaalina erinomaisesti myös koiratalouteen. Kysy pois!

Lattian pohjatyöt ja viimeistely viimeistä listaa myöten

Olipa lattiamateriaalisi mitä tahansa, korostuu toteutuksessa kuitenkin aina huolelliset pohjatyöt. Kun lattian pohjatyöt ovat huolellisesti tehtynä, onnistuu lattian asentaminen nopeasti. Hyvät pohjatyöt ovat lattian asennuksessakin tärkeää, viimeistelty jälki saadaan aikaan sointuvilla lattialistoilla.

Tasoitamme mm. betonilattiat ja muut tarvittavat lattiat uuteen loistoonsa. Kun tasoitus on tehty oikein, kestää se kovaakin kulusta ja näyttää jälleen veroiseltaan.

Ota yhteyttä!

Tärkeää edullinen lattiaremontti?

Osaavat tekijämme ovat hioneet lattian uusimisen sujuvaan huippuunsa. Pystymme tällöin tekemään uudet lattiat nopeasti – näkyen asiakkaillemme työn järkevänä hinnoitteluna. Kun kysyt lattiaremontistasi lisätietoa, saat mukaasi paikkaansa pitävän ja huokean tarjouksen. Remonttipalvelu Jyväskiinteistö Oy palvelee Jyväskylän, Laukaan, Hankasalmen, Petäjäveden, Toivakan ja Muuramen alueen remontoijia.

lattiaremontit jyväskiinteistöltä

Katso tarkemmat yhteystiedot »