Tunnelmaa ja toimivuutta
tilaan kuin tilaan

+358 50 557 9378

Keittiöremontti Jyväskylästä

Haaveiletko paremmasta huomisesta keittiössäsi?

Remonttipalvelu Jyväskiinteistö Oy toteuttaa unelmiesi keittiön järkevään hintaan. Remonttimiehemme saneeraavat mm. Jyväskylän, Laukaan, Hankasalmen, Petäjäveden, Toivakan ja Muuramen alueella. Ota yhteyttä ja kerro millainen olisi mieluisin keittiö.

Annamme keittiöremonteillemme aina:

  • Riittävän takuun
  • Kokeneet työntekijät
  • Järkevän hinnoittelun

Hyvä sijoittelu ja suunnittelu kantavat pitkälle

Ruuanlaitto on yhtä hymyä kun tarvittavat asiat ovat käden ulottuvilla ja ruuanlaiton vaiheet seuraavat sujuvasti toisiaan. Jääkaapin, tiskialtaan, laskutason ja hellan oikeat sijoittelut mahdollistavat keittiön vaivattoman käytön.

Välitila täsmentää tyylin

Yläkaapistojen ja laskutasojen jäävä välitila muokkaa ilmettä haluttuun suuntaan. Moderni, hillitty, romanttinen tai jokin muu tyyli luodaan hienovaraisesti välitilan avulla.

Lattian uudistaminen

Keittiön lattia on kovan kulutuksen alla. Tilassa paitsi kävellään paljon, saattaa siihen kohdistua myös kosteutta. Laadukkaalla lattiamateriaalilla vähennät remontin uusimisen aikavälillä. Katso lisää lattiaremontista »

Kaapistojen asennus

Puramme vanhat keittiökaapit ja asennamme uudet keittiökalusteet tukevasti paikoilleen. Huomioimme keittiökaapistojen oikean asennuskorkeuden, tilan kylmälaitteille ja mekanismien asennukset viimeistelylistoineen ja muine yksityiskohtineen.

Hyvä valaistus viimeistelee

Toimiva valaistus on tärkeää etenkin keittiössä, jossa työskennellään mm. kuumien ja terävien asioiden kanssa. Turvallisuus ja käytännöllisyys ovat tärkeitä keittiön valaistusuunnittelussa, vaikkakin viihtyisällä ja miellyttävällä valaistuksella on suuri osansa siihen, miten paljon tilaa todellisuudessa käytetään. Moni toivoo keittiön olevan talon sydän, jossa oleskellaan perheen, ystävien ja sukulaisten kanssa kahvin tai aterian kera, tai muuta askarrellen.

Kysy tarjous keittiöremontista!

Remonttipalvelu Jyväskiinteistö Oy remontoi keittiöt niin omakotitaloissa, taloyhtiöissä kuin muissakin tarvittavissa kiinteistöissä. Keittiöremonttisi saa meillä viimeistellyn silauksen, joten olethan yhteydessä meihin!

keittiöremontit jyväskiinteistöltä