Tunnelmaa ja toimivuutta
tilaan kuin tilaan

+358 50 557 9378

Liiketilaremontti Jyväskylä

Remonttipalvelu Jyväskiinteistö Oy toteuttaa myymäremontit, toimistoremontit ja muut liiketilaremontit lattiasta kattoon Jyväskylässä ja lähikunnissa. Liiketilaremontissa voidaan tehdä mm. tilanjakoon liittyviä uudistuksia sekä valaistus- ja pintamateriaalien uudistamisia siten, että tilan käyttö on jälleen tarkoituksenmukaista. Toteutamme haastaviakin liiketilaremontteja, mutta otamme vastaan myös pienet toimisto- tai myymäläehostukset. Pyydä liiketilaremonttiisi ammattilainen avuksi!

Myymäläremontti

Toteutamme myymäläremonttisi aikataulussaan ja kohtuukustannuksin. Saat alkavasta remontista aina pitävän suunnitelman, jolloin vältytään ikäviltä yllätyksiltä. Myymäläremontilla saat neliöillesi vastinetta, sekä luot asiakkaillesi sujuvia ja miellyttäviä tilakokemuksia.

Toimistoremontti

Kartoitamme yhdessä toimistoremontille tarvittavat raamit, jotta työskentely tiloissa olisi mahdollisimman miellyttävää. Huomiomme remontissa tilasuunnittelun tavoittelemat uudet ratkaisut, päivitämme keittiöt sekä saniteettitilojen vaatimukset ajan tasalle. Kaikki kuitenkin aina tarpeen ja toiveen mukaan tehtynä.
 

Tarvitsetko lisätietoa näistä:

Keittiöremontit »
Lattiaremontit »

Ota yhteyttä!

Remonttipalvelu Jyväskiinteistö Oy toteuttaa liiketilaremonttisi mm. Jyväskylän, Laukaan, Hankasalmen, Toivakan, Petäjäveden ja Muuramen alueella.

liiketilaremontit jyväskiinteistöltä